In Knokke-Heist sluiten we het jaar muzikaal af met een eindejaarsconcert in de Sint-Margaretakerk. Op de affiche dit jaar: "Closer to Paradise" van Spark & Valer Sabadus. Een unieke affiche waarmee we een orgelpunt plaatsen op het jaar 2023!

Over "Closer to paradise" van Spark & Valer Sabadus.

In het programma 'Closer to Paradise' presenteert dit kwintet een voortreffelijke samenwerking met de internationaal erkende Valer Sabadus, resulterend in een dynamische muzikale ervaring. Deze uitvoering kenmerkt zich door grenzeloze, hoogwaardige muziek met een hedendaagse flair.

Valer Sabadus, bekend om zijn uitzonderlijke talent, demonstreert waarom hij een favoriet is in de wereld van barokmuziek. Zijn rijke altstem met een mannelijke klankkleur en zijn vaardige uitvoering van creatieve, barokke versieringen zijn opmerkelijk.

Sabadus' aanpak is zowel subtiel als krachtig, met een emotionele diepgang die zowel ontroert als stijlvol is. De uitvoering belooft een sensationele ervaring te zijn.

SPARK, the Classical Band, bestaat uit vijf klassiek getrainde musici die de energie van een rockband uitstralen. Ze bieden een breed scala aan instrumenten en geluiden. Als een van de snelst opkomende muziekensembles in het internationale circuit, heeft deze jonge Duitse groep zichzelf bewezen als een fenomeen in eigen land: virtuoos, opwindend en spraakmakend. Met een rijkdom aan klanken bouwen ze bruggen tussen diverse muziekstijlen, wat resulteert in unieke interacties. Het is een overweldigende ervaring die je zeker een keer moet beleven. Dit avontuurlijke vijftal heeft zich snel ontwikkeld van een fris kamermuziekensemble tot een van de meest veelbelovende Duitse muziekexporten. Waar ze ook optreden, ze winnen zowel het publiek als critici voor zich.

Praktische info eindejaarsconcert Knokke

Locatie: Sint-Margaretakerk Knokke Maurice Lippensplein 1,8300 Knokke-Heist
Datum: 28 december 2023 om 20u
Kostprijs: rang 1: €30, rang 2: € 25, rang 3: €20 Tickets te bestellen via deze link